میهن صنعت:

افزایش 40‌درصدی نرخ ارز تخصیصی، قیمت خودروهای مونتاژی را گران کرد

این روزها دیده شده که برخی خودروسازان خصوصی اقدام به افزایش قیمت خودروهای خود کرده‌اند. بررسی‌ نوسانات قیمت برخی از خودروسازان خصوصی حکایت از افزایش بی‌سرو‌صدای قیمت برخی محصولات از سوی کارخانه‌ها دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، این روزها دیده شده که برخی خودروسازان خصوصی اقدام به افزایش قیمت خودروهای خود کرده‌اند. بررسی‌ نوسانات قیمت برخی از خودروسازان خصوصی حکایت از افزایش بی‌سرو‌صدای قیمت برخی محصولات از سوی کارخانه‌ها دارد. در روزهای اخیر خودروسازان خصوصی مانند شرکت آرین‌موتور، اقدام به افزایش قیمت خودروی جدید خود یعنی لاماری کرده است و این شرکت حدود 25 درصد در دور بعدی عرضه خود قیمت لاماری را افزایش خواهد داد و به رقمی حدود یک‌میلیارد‌و 300 میلیون تا یک‌میلیارد‌و 400 میلیون تومان خواهد رسید.

نه‌فقط لاماری، بلکه خودروسازان خصوصی دیگر نیز در یک ماه گذشته اقدام به افزایش قیمت محصولات خود کرده‌اند؛ به طوری که خودروی SX5 از تولیدات فردا‌موتور بیش از 181 میلیون تومان افزایش قیمت کارخانه داشته یا محصول دیگر همین شرکت خودروی T5 در چند ماه گذشته بیش از 346 میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.

در همین راستا خودروی جک از محصولات کرمان‌موتور و قیمت چری آریزو5 مدیران‌خودرو در ماه گذشته بیش از 60 میلیون تومان افزایش قیمت داشته و قیمت کارخانه X22 مدیران نیز در یک ماه گذشته از 487 میلیون تومان به  532 میلیون تومان افزایش داشته است.

تی۸ به‌عنوان یکی از خودروهای جدید کرمان‌موتور در ماه گذشته با قیمت یک‌میلیارد‌و ۴۶۰ میلیون تومان در بازار معامله می‌شد؛ اما امروز قیمت این خودرو بیشتر از یک‌میلیارد‌و ۴۸۰ میلیون تومان است. افزایش ۲۰‌میلیون‌تومانی این محصول نشان از آن دارد که احتمالا قیمت محصولات کرمان ثبات نسبی داشته، سپس افزایش قیمت مجدد را تجربه کنند.

دلیل این افزایش قیمت‌ها را از مسئولان این حوزه پرس‌و‌جو کردیم؛ آن‌طور که مسئولان این حوزه اظهار کردند، با توجه به اختصاص ارز جدید به تولید‌کنندگان CKD (افزایش نرخ ارز از 28‌هزار‌و 500 تومان به 40 هزار تومان) محصولات مونتاژی هم افزایش قیمت پیدا خواهد کرد.

این یعنی به مرور زمان تمام خودروسازان خصوصی به‌زودی قیمت محصولات خود را افزایش خواهند داد. در یک سال اخیر تنها شرکتی که محصولات خود را گران نکرده بود، شرکت بهمن‌موتور بود؛ اما اکنون شنیده‌ها حاکی از آن است که این شرکت نیز بعد از این افزایش نجومی تعرفه گمرکی باید برای جلوگیری از زیان خود، قیمت محصولات را گران کند.

ناگفته نماند که بهمن‌موتور برای رضایت مشتریان خود تاکنون قیمت منصفانه روی محصولات خود گذاشته بود؛ به طوری که خودروی سدان ریسپکت که با آپشن‌های فراوان عرضه شد، تنها حدود 730 میلیون تومان به فروش رفت. این در حالی است که برخی تولیدات خودروسازان دولتی در همان کلاس قیمتی و با آپشن‌های بسیار کمتر بیشتر از این قیمت فروخته می‌شوند و در مرتبه بعد محصولات مشابه سدان ریسپکت از تولیدات بهمن‌موتور مانند آریزو6 و J7 با قیمتی بسیار بیشتر از ریسپکت بهمن قیمت‌گذاری می‌شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=260222
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه