برای ششمین بار از سوی موسسه بین المللی بنکر اعلام شد؛

بانک پاسارگاد، بانک برتر جمهوری اسلامی ایران در سال 2016

این بانک به جهت عملکرد درخشان خود برای ششمین سال از سوی نشریه معتبر بنکر، به عنوان بانک برتر جمهوری اسلامی ایران در سال 2016 معرفی و نشان بانک برتر را از آن خود کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، نشریه بنکر در این‌باره نوشت: «بانک‌پاسارگاد توانست عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش بگذارد و به‌عنوان برترین بانک ایران انتخاب شود. این بانک در بازار پر پیچ و خم بانکی ایران در سال 2016 موفق شد سرمایه لایه یک و دارایی‌های کل خود را به ترتیب 23 و 17 درصد افزایش دهد، این بانک در سال 2016 توانست علی‌رغم رکود، تورم و رشد ناچیز تولید ناخالص داخلی، در پاسخ به این شرایط استراتژی پنج رکنی را مدنظر قرار دهد که بر پایه تنوع در منابع درآمد، کاهش مطالبات‌ معوق، افزایش سهم در بازار سپرده‌گذاری، افزایش سرمایه‌ی لایه 1 و کاهش هزینه‌ها است. همچنین نوآوری و رونمایی از محصولات جدید برای حفظ جایگاه مناسب و پیشرو در بازار مد نظر قرار داشته‌است. از جمله این محصولات جدید میتوان به سپرده‌ی سبز اشاره کرد که در آن سپرده‌گذار می‌تواند بخشی از مبلغ سپرده‌ی خود را صرف امور محیط زیستی کند. تمرکز اصلی بانک همچنین بر روی گسترش شبکه‌ی بین‌المللی خود از طریق افتتاح شعبه، دفاتر نمایندگی و یا بانک‌های زیرمجموعه در سایر کشورها به جز ایران خواهد بود. در بخش داخل نیز کانون توجه بانک افزایش سهم بازار در تمامی بخش‌ها به خصوص سپرده‌ها، تسهیلات و مبادلات تجاری و بازرگانی خواهد بود.»
پیش از این نیز بانک‌پاسارگاد در سال‌های 2010 ، 2012 ، 2013 ، 2014 و 2015 میلادی موفق به کسب این عنوان، از سوی موسسه بین‌‌المللی بنکر شده‌بود. این بانک در ارزیابی دیگری توسط این موسسه، در سال‌های 2013، 2014 ، 2015 و 2016 میلادی، عنوان بانک برتر اسلامی را نیز از آن خود کرد. همچنین بر اساس ارزیابی گزارش مالی سال 2014 بانک‌ها توسط این موسسه، جهت انتخاب 500 برند بانکی برتر جهان، بانک‌پاسارگاد موفق شد به عنوان تنها بانک ایرانی، در رتبه 328 جهان قرار گیرد.
گفتنی است نشریه‌ی انگلیسی زبان بنکر از نخستین مجلات تخصصی و یکی از مراجع اصلی اطلاعات و تحلیل‌های مرتبط با صنعت بانکداری به شمار می‌آید که بانک داده‌ی آن، با در اختیار داشتن اطلاعات هزاران بانک در سراسر جهان، می‌تواند به‌خوبی عملکرد مالی و درجه‌ی سلامت بانک‌ها را از طریق ارزیابی شاخص‌هایی مانند سرمایه‌ی لایه 1 و نسبت‌‌های سوددهی و عملکردی در مقابل رقبایشان ترسیم کند. این نشریه از سال 1926 هر ماهه، مسائل منطقه‌ای و جهانی را همراه تحلیل بازارهای سرمایه، تأمین مالی، مدیریت ریسک، مدیریت سرمایه در گردش، خدمات ضمانتی، تأمین مالی محیطی، تأمین مالی پروژه‌ها و فعالیت‌های بازرگانی، فناوری و… منتشر می‌کند که مورد استفاده‌ی تصمیم‌سازان حوزه‌ی مالی قرار گرفته و ملاک بسیاری از تصمیم‌گیری‌های مدیران در این عرصه است.
نشریه بنکر همچنین به جز انتشار اخبار و تفسیرهای مالی و اقتصادی، هرساله بیش از 80 هزار موسسه‌ی مالی را ارزیابی، و از بین آن‌ها بر اساس معیارهای خود هزار بانک برتر را به صورت کلی و تفصیلی رتبهبندی و طی جداولی اعلام می‌کند. علاوه بر این، هر ساله جوایزی توسط این موسسه به برترین بانک هر کشور و منطقه، برترین بانک سرمایه‌گذاری، برترین وزیر اقتصاد، برترین رییس بانک مرکزی، برترین نوآوری بانکی و… اهدا می‌شود.
ارزیابی جایزه‌ی بانک سال کشورها و مناطق مختلف در دوره‌ی سال 2016 بنکر، 149 کشور را در بر گرفته است. داوران در این دوره استراتژی بانک‌ها در قبال فناوری‌های روز را نیز مدنظر قرار دادند و میزان انطباق بانک‌ها با راه‌حل‌های نوین مالی را نیز به عنوان یکی از عناصر اظهار نظر خود لحاظ کردند.

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=100685
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه