رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان خبر داد :

شورای معادن به دنبال باز گرداندن سهم 15 درصدی استان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: شورای معادن استانی دارای ظرفیتی است که می تواند درآمد حاصل از بهشت زمین شناسی و معدنی استان را که حق قانونی ماست بازگرداند و امیدواریم با کمک همه اعضا این شورا بتوانیم سقف قانونی درآمد که در استان پیش بینی شده است را مورد استفاده قرار دهیم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، مهدی حسینی نژاد در ارتباط با سهم اندک استان کرمان از درآمد معادن افزود: در بازه زمانی 12 سال گذشته برگشتی حاصل از درآمد معادن از محل قانون که 15 درصد از حقوق دولتی است و در استان وصول می شود حدود 0/05 درصد بوده است.

وی عنوان کرد: در اواخر سال 96 حرکت خوبی در استان آغاز شد که بر اساس آن در قانون برنامه ششم شورای معادن استانی تشکیل شد.

حسینی نژاد افزود: در سال گذشته برای اولین بار در استان این شورا با کمک اعضا شورای معادن که عناصر اصلی و تاثیرگذار در استان هستند همچنین با حضور استاندار و نمایندگان استان و سایر مسئولین برگزار شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان ابراز داشت: با تشکیل جلسات شورای معادن توانستیم نزدیک به هفت درصد از وصول حقوق دولتی را به استان باز گردانیم و در اجرای پروژه های عمرانی ، بهداشتی ، زیر ساختی و معدنی از این درآمد استفاده شد، یکی از این موارد ایجاد بانک اطلاعاتی معدنی در استان است.

وی تصریح کرد: شورای معادن استانی دارای ظرفیتی است که می تواند درآمد حاصل از بهشت زمین شناسی و معدنی استان را که حق قانونی ماست بازگرداند و امیدواریم با کمک همه اعضا این شورا بتوانیم سقف قانونی درآمد که در استان پیش بینی شده است را مورد استفاده قرار دهیم.

معادن، مسیری که استان کرمان را به سمت ایجاد قطبی اقتصادی در کشور سوق می دهد

مهندس حسینی نژاد ادامه داد: اتفاقات خوبی در استان در حال وقوع است و سیاست کلان استان نشان دهنده رشد 8 و نیم درصدی در برنامه ششم را نشان می دهد و در حوزه صنعت و معدن حدود 11/4 درصد و 10/6 درصد پیشرفت در صنعت را پیش بینی کرده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان تاکید کرد: در بحث معادن برای آنکه بتوانیم ارزش افزوده را بالا ببریم سیاست هایی اتخاذ شده که به دنبال آن ها استان کرمان را به عنوان قطب اقتصادی کشور مطرح می کند.

وی یاد آور شد: بر اساس پیش بینی های انجام شده امیدواریم در سال 1404، 55 میلیون تن فولاد در کشور تولید شود و از این مقدار 10 میلیون تن در استان کرمان تولید خواهد شد.

حسینی نژاد افزود: تکمیل زنجیره تولید از معدن شامل تبدیل به کلوخه و کنستانتره و تبدیل به گندله و آهن اسفنجی و نهایتا تبدیل شدن به شمش در استان برنامه ریزی شده و بر اساس سیاست اقتصاد مقاومتی که در استان اتخاذ شده حدود 35 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در خاتمه گفت: بخشی از سرمایه گذاری انجام شده توسط سرمایه گزاران خارجی صورت گرفته و امیدواریم با اقدامات انجام شده استان کرمان به یک استان صنعتی در 3 سال تبدیل شود و فرصتی برای ایجاد شرکت های خدماتی و صنایع قطعه سازی را فراهم می آورد البته ایجاد این صنایع می تواند تاثیر بسیار زیادی در ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=182106
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه